elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Picornell: "El treball realitzat aquesta legislatura, ha tingut la seua recompensa"

Picornell: "El treball realitzat aquesta legislatura, ha tingut la seua recompensa"
  MÉS FOTOS
  Picornell: "El treball realitzat aquesta legislatura, ha tingut la seua recompensa" - (foto 2)
  Picornell: "El treball realitzat aquesta legislatura, ha tingut la seua recompensa" - (foto 3)
  Picornell: "El treball realitzat aquesta legislatura, ha tingut la seua recompensa" - (foto 4)

  La regidora delegada de Seguretat, Àngels Pérez i el regidor de Serveis Bàsics, Miguel Ángel Picornell, han valorat aquest matí les conseqüències del el temporal que ha patit la nostra ciutat durant els últims quatre dies.

  En primer lloc, Àngels Pérez ha volgut agrair a la ciutadania en general el bon comportament que ha demostrat i ha recordat que en aquests casos, "la població ha de recórrer als canals oficials i als mitjans de comunicació. La població de Gandia ha evitat els riscos que es produïxen en aquest tipus de temporals eliminant d'aquesta manera situacions complicades".

  La regidora ha destacat que "durant la setmana prèvia a l'episodi de pluja i vent, aquest ajuntament ha estat treballant sense descans per minimitzar les conseqüències del temporal i garantir la seguretat de tota la ciutadania. Un aspecte que considerem vital en el dia a dia de l'actual executiu. De fet, els únics incidents han estat fruit de les ratxes de vent".

  També va agrair el treball i esforç que han realitzat els membres de la Policia Local i Nacional, Protecció Civil, Bombers, la Guarderia Rural. "Un treball ha permés superar temporal sense haver de lamentar danys personals. Vull fer extensiva la felicitació als treballadors del departament de Serveis Bàsics i als molts tècnics municipals que han treballat durament durant aquests dies".

  Per la seua banda, Miguel Ángel Picornell, va fer valdre les tasques que durant la setmana prèvia es va realitzar des del departament de Serveis Bàsics bolcant tots els recursos per tal de pal·liar en la mesura de les possibles les conseqüències de les fortes pluges.

  "Es van repassar canonades, clavegueram, desguassos i es van examinar els col·lectors d'aigua en totes les zones que són susceptibles d'inundar-se. Ha estat un treball dur i invisible però que a dia de hui podem afirmar que ha tingut els seus fruits" i ha recordat que "prèviament a aquesta situació, des del meu departament es va posar en marxa un programa integral de neteja de carrers que també va abordar els desguassos d'aquestes. A l'octubre vam iniciar les obres de sanejament del col·lector de la platja, una actuació que va corregir la falta de manteniment de la passada legislatura i que també ha funcionat satisfactòriament" va declarar el responsable de Serveis Bàsics.

  D'altra banda, també va destacar els treballs realitzats per Acuamed al llit del riu, tasques que han impedit que el Serpis es desbordés al seu pas per Gandia. Milions d'euros invertits després de les constants peticions dels governs anteriors a la passada legislatura que han impedit que es visqueren a la nostra ciutat situacions complicades.

  "El treball que es realitza des del principi de l'actual legislatura de manera transversal, i que abasta a la pràctica totalitat de departaments del consistori, ha tingut la seua recompensa en forma d'absència d'incidents greus. Cal no oblidar que Gandia és una ciutat amb riu, platja, port i barrancs i tot i així, el balanç final no pot ser més que satisfactori" va declarar el regidor qui va finalitzar la seua intervenció anunciant que hui mateix els serveis municipals ja estan reparant els desperfectes que ha provocat el temporal marítim a la platja Nord.

  Pujar