elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

'Outlet calçat i complements' a Fira Mercat Gandia aquest cap de setmana

'Outlet calçat i complements' a Fira Mercat Gandia aquest cap de setmana
  MÉS FOTOS
  'Outlet calçat i complements' a Fira Mercat Gandia aquest cap de setmana - (foto 2)

  La regidora de Polítiques Econòmiques i Comerç, Elena Moncho, ha presentat aquest matí la tercera fira de la quarta edició de Fira Mercat Gandia que se celebrarà aquest cap de setmana: Outlet calçat i complements. S'inaugurarà divendres a les 12.00 hores a l'espai Fira Mercat Gandia del Mercat Municipal del Prado i el seu horari serà de divendres i dissabte d'11.00 a 14.00 hores i de 18.00 a 21.00 hores.

  Segons ha explicat la regidora, "aquesta és una fira molt demandada pels comerciants igual que l'Outlet Moda. Les persones que la visiten podran gaudir de grans descomptes en productes de primera qualitat".
  Tal com va ocórrer amb l'Outlet Moda del cap de setmana passat, les sabates i els complements adquireixen el protagonisme en una fira dedicada exclusivament a aquesta temàtica.

  Catorze expositors oferiran sabates i complements per a home, dona, xiquets i xiquetes. Un espai on es reuneixen marques de tota la Safor per a exposar les seues millors promocions. Articles amb gran varietat d'estils i dissenys en tendència marcaran el ritme de vendes.

  Pujar