19 d’octubre de 2019 19/10/19

El Natació i Esports Gandia guanya quatre medalles en la Fase Provincial dels Jocs Esportius Aleví

El Natació i Esports Gandia guanya quatre medalles en la Fase Provincial dels Jocs Esportius Aleví - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  El Natació i Esports Gandia guanya quatre medalles en la Fase Provincial dels Jocs Esportius Aleví - (foto 2)
  El Natació i Esports Gandia guanya quatre medalles en la Fase Provincial dels Jocs Esportius Aleví - (foto 3)
  El Natació i Esports Gandia guanya quatre medalles en la Fase Provincial dels Jocs Esportius Aleví - (foto 4)

  El passat cap de setmana, 8 i 9 de juny, es va celebrar a Gandia la XXX Fase Provincial dels Jocs Esportius, categoria aleví. Van participar un total de 17 clubs de València, amb 194 nadadors i nadadores.

  El NiE Gandia va comptar amb 9 esportistes: Kiko i Carla Climent, Mireia Cutanda, Javi De la Llave, Héctor Gimeno, Joan Esteve, Ferran Valdés, Sofia Yan Giner i Sara Rodrigo.

  Va ser una dura competició de tres sessions, una de les més llargues de la temporada per aquesta categoria; però tot i així, el club va aconseguir 2 medalles de plata i 2 bronzes. Les dues medalles de plata van ser a mans de Ferran Valdés, en 200 braça (2 '51.41 ") i 100 braça (1' 18.21"). D'altra banda, l'equip masculí de relleus (Ferran Valdés, Javi De la Clau, Héctor Gimeno i Kiko Climent) van guanyar dos metalls de bronze, tant en 4x100m lliures (4 '15.60 ") com en els estils (4' 49.66") .

  En general els resultats van ser positius; es van aconseguir i / o es van mantenir les seues millors marques, la qual cosa és de destacar ja que s'ha de tenir en compte la càrrega competitiva que porta aquest grup, i que aquest control no era prioritari en la planificació del cos tècnic.

  Amb tot això, el Natació i Esports Gandia va aconseguir una 6ª posició general, el que ens segueix mantenint en els llocs alts de la província.

  Així doncs, la propera cita important per als alevins serà el seu campionat autonòmic, el 29 i 30 de juny a Castelló.

  ocultar
  El Natació i Esports Gandia guanya quatre medalles en la Fase Provincial dels Jocs Esportius Aleví
  Pujar