12 de novembre de 2019 12/11/19

Nou Mirador de canyes del Serpis

Nou Mirador de canyes del Serpis - (foto 1)
    MÉS FOTOS
    Nou Mirador de canyes del Serpis - (foto 2)
    Nou Mirador de canyes del Serpis - (foto 3)

    Així ha quedat el Mirador de canyes del Serpis, que s'ha ampliat gràcies a un taller popular de formació en la tècnica de bioconstrucció, organitzat per Econstrucció, un grup d'arquitectes saforencs que treballen la tècnica des de fa anys, i finançat pels departaments municipals de Territori i Polítiques amb la Ciutadania.

    També hi ha col·laborat la GVA Labora, mitjançant el Taller d'Ocupació Sendes Urbanes Gandia IV.

    Es persegueix la conscienciació mediambiental mitjançant la posada en valor dels recursos naturals de la zona, provocant la reflexió de la ciutadania sobre l'aprofitament d'aquests.

    El material utilitzat és la canya comuna, fulles de palma, fang, rodes de neumàtic reutilitzades i nucs fets amb cordes naturals per a subjectar l'estructura, rematada amb una cobertura vegetal.

    Cal recordar que en 2016 es va realitzar una primera fase d'aquest taller en un terreny que estava molt degradat.

    El trobaràs als Jardins Joan Pellicer, al passeig del riu Serpis (al costat de l'edifici Mirador del Serpis).

    ocultar
    Nou Mirador de canyes del Serpis
    Pujar