elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Millora el servei públic d'autobusos entre Oliva – Gandia i les connexions a Bellreguard

Estació d'autobusos de Gandia
Estació d'autobusos de Gandia
  • La Conselleria ha incrementat les expedicions diàries gràcies a un contracte d'emergència de 433.148 euros durant els pròxims dos anys

Les comunicacions mitjançant autobús entre Oliva i Gandia experimentaran canvis des d'aquesta mateixa setmana. Es tracta d'una aposta de la Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat per a millorar una demanda recurrent a través d'un contracte d'emergència per valor de 433.148 euros durant els pròxims dos anys.

En el tram entre Oliva i Gandia, les expedicions diàries s'incrementen fins a sis d'anada i sis de tornada de dilluns a divendres. Es prestaran en un ventall horari de 7.15 hores a 19.10 hores, existint tres prolongacions diàries per sentit fins a Pego.

En el cas de Bellreguard, s'ha inclòs l'ampliació a tot l'any del servei de les platges amb el nucli urbà del municipi, amb un servei d'anada i volta, dilluns i divendres laborables, que passa a quatre expedicions d'anada i volta durant els mesos de juliol i agost. D'aquesta manera es connecta la platja amb el Centre de Salut de Bellreguard, tal com sol·licitava el seu Ajuntament. El conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España, ha detallat aquests nous punts.

Aquest nou contracte també engloba les antigues concessions de servei públic de transport de viatgers per carretera CVV 224: Vilallonga-Ador-Gandia i CVV 231: Patró-Oliva-Gandia, amb un augment de freqüències i una ampliació del servei.

En definitiva i amb la mirada posada en el futur, els trànsits autoritzats en els citats contractes d'emergència quedaran englobats en el nou projecte de servei públic de transport de viatgers i viatgeres per carretera CV-114, la Safor Sud, per un import de 756.655 euros anuals per a deu anys.

El futur contracte CV-114-la Safor Sud respon a criteris de demanda, servei i qualitat i permet un millor aprofitament de l'actual oferta de transport de viatgers. Atendrà  33 municipis de la zona sud de la Safor mitjançant sis línies radials que connectaran amb Gandia, utilitzant els eixos viaris CV-670, N-332, CV-680, CV686 i CV-60.

Pujar