Castellano

Or per a Manuel Pala (CA Safor Teika) en el Campionat d’Espanya Màster a l’Aire Lliure

• L’atleta màster va aconseguir el títol el passat cap de setmana en els 100 metres tanques en l'esdeveniment celebrat a Arona (Tenerife).

L'atleta màster del Club d'Atletisme Safor Teika Manuel Pala es va proclamar campió d'Espanya, categoria grups d'edat M55, en els 100 metres tanques al Campionat d'Espanya Màster a l'Aire Lliure celebrat el passat cap de setmana passat a Arona (Tenerife). Pala va completar la distància amb una millor marca personal de 18.19 segons, amb un vent en contra de -0,3, malgrat una mala eixida, en no haver sentit correctament el tret.

L'atleta també va córrer els 100 metres llisos arribant a la final, on va ser quart, amb un crono de 13.18, amb vent contrari de -1.3, a només 9 centèsimes de la medalla de bronze. L'atleta també estava inscrit en els 200 metres llisos, però va descartar la prova per a centrar-se en les altres dues.

Manuel Pala és un atleta aragonès afincat a Pego. Va iniciar el seu camí al club ‘groguet’ al febrer, especialitzant-se en la prova de tanques curtes, a les ordres de David Melo. Després d'este temps escàs de preparació ha pujat al capdamunt del calaix en un nacional màster.