6 de juliol de 2020 6/7/20

L'autobús de l'AECC visitarà la platja de Gandia el pròxim 9 de juliol

L'autobús de l'AECC visitarà la platja de Gandia el pròxim 9 de juliol - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  L'autobús de l'AECC visitarà la platja de Gandia el pròxim 9 de juliol - (foto 2)

  Aquest matí s'ha presentat la Campanya d'informació i protecció solar per a la salut de la pell a càrrec de la regidora de Sanitat Pública i Polítiques Saludables, Liduvina Gil; la presidenta de l'Associació Espanyola contra el Càncer a Gandia, Maribel Cotino i la secretària del col·lectiu, Adriana Serlik.

  Com tots els anys, l'autobús de l'AECC visitarà la platja de Gandia el pròxim 9 de juliol de 09.30 a 13.00 hores davant del Club Nàutic perquè totes aquelles persones interessades puguen realitzar-se una revisió gratuïta de l'estat de la seua pell a càrrec d'una especialista.

  Segons paraules de Liduvina Gil, "l'excessiva exposició al sol ens posa en risc de patir cremades i arribar a patir un càncer de pell. Això no vol dir que no ens podem exposar al sol, però sempre hem de fer-ho de manera controlada i aplicant una crema de protecció solar. El càncer de pell és un dels tumors més freqüents i es produeix per l'alteració que pateixen les cèl·lules cutànies causa de l'exposició dels raigs ultraviolats. Cada any es detecten a Espanya gairebé 5.000 casos d'aquest tipus que en un 80% dels casos pot solucionar-se si hi ha un diagnòstic precoç".

  Maribel Codina, va voler recalcar que les proves seran realitzades per una Dermatòloga - Oncòloga de manera gratuïta i que en cas de detectar alguna anomalia s'informa la persona perquè hi acudisca al seu metge de capçalera.

  Pujar