elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

"Divendres al Roís" s'estrena amb molt bon ambient a Gandia

"Divendres al Roís" s'estrena amb molt bon ambient a Gandia
  MÉS FOTOS
  "Divendres al Roís" s'estrena amb molt bon ambient a Gandia - (foto 2)
  "Divendres al Roís" s'estrena amb molt bon ambient a Gandia - (foto 3)
  "Divendres al Roís" s'estrena amb molt bon ambient a Gandia - (foto 4)
  "Divendres al Roís" s'estrena amb molt bon ambient a Gandia - (foto 5)

  "Divendres al Roís" s'estrena amb molt bon ambient al carrer Barcelona, on van actuar el Mag Ferran Mas i CoverGente Band. Hi va assistir la presidenta de la Junta de Districte de Roís de Corella, Esther Sapena, i altres membres corporatius.

  La pròxima cita serà el divendres 10 de maig, al c/ Barcelona, 29, amb un contacontes a càrrec de la companyia 'Estranya', a les 18.00 h, seguit de l'actuació en directe del grup 'No som de Seattle', a les 20.00 h, que animarà majors i menuts amb la seua música.

  El 17 de maig es prepararà un circuit viari a la nova plaça de la Salut, on més tard tocarà 'La Sede'.

  Per la seua banda, el número 36 del carrer Madrid serà l'escenari de les activitats del 24 de maig, que consistiran en un espai divertit on els xiquets i xiquetes podran jugar i pintar-se les cares i en l'actuació del grup 'Eñe'.

  Finalment, el 31 de maig hi haurà una batucada i un hollifest, que es faran al número 13 del carrer Madrid, així com un concert del cantant Alex Defe, que serà l’encarregat de tancar la iniciativa.

  'Divendres al Raval' és la primera fase del Pla de Dinamització del barri Roís de Corella posat en marxa per la junta de districte amb el suport dels col·lectius durant els cinc divendres de maig en una ubicació diferent del barri cada vegada.

  Es tracta de fomentar el consum en les botigues i restaurants locals, contribuint a dinamitzar l'economia del districte.

  Pujar