14 de novembre de 2019 14/11/19

L'associació Parkinson Gandia-Safor celebrarà el seu sopar anual solidari el pròxim 19 d'octubre

L'associació Parkinson Gandia-Safor celebrarà el seu sopar anual solidari el pròxim 19 d'octubre - (foto 1)

  La regidora delegada de Sanitat, Liduvina Gil, ha comparegut aquest matí en roda de premsa al costat de la presidenta de l'associació Parkinson Gandia-Safor, Mari Carmen Escrivà i Rosana Pedro, coordinadora de l'associació, per a presentar davant la ciutadania el tradicional sopar benèfic de l'entitat que se celebrarà el pròxim 19 d'octubre a l'Hotel Safari de la platja de Gandia. Tota la recaptació de la iniciativa anirà destinada a les teràpies i serveis que presta l'associació.

  Gil ha explicat que entitats com l'associació Parkinson Gandia-Safor suposen una gran ajuda per a malalts i familiars de Parkinson i que el consistori sempre estarà del costat d'aquest tipus de col·lectius i de totes i cadascuna de les iniciatives que posen en marxa.

  Mari Carmen Escrivà ha agraït al consistori el seu "suport incondicional" i ha aprofitat la seua intervenció per a convidar a tota la ciutadania al sopar. "A més de col·laborar amb una gran causa, van a divertir-se molt".

  Finalment, Rosana Pedro ha informat que el sopar donarà inici a partir de les 21.30 hores i que els tiquets per participar estaran a la venda per un preu de 30 € a partir d'aquest dilluns a la seu de l'entitat (c / Gregori Maians, 29, Gandia).

  Durant el sopar hi haurà sorpreses per part dels organitzadors, una actuació musical serà a càrrec de "Parkin Són Music" i es lliurarà el distintiu de la Tulipa d'Or.

  ocultar
  L'associació Parkinson Gandia-Safor celebrarà el seu sopar anual solidari el pròxim 19 d'octubre
  Pujar