6 d’agost de 2020 6/8/20

L’Ajuntament de Gandia aposta també per la cohesió social a l'empresa

L’Ajuntament de Gandia aposta també per la cohesió social a l'empresa - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  L’Ajuntament de Gandia aposta també per la cohesió social a l'empresa - (foto 2)
  L’Ajuntament de Gandia aposta també per la cohesió social a l'empresa - (foto 3)

  El regidor de Polítiques Econòmiques, Indústria i Comerç i Innovació, Ferran Martínez, va participar ahir a l’acte de presentació de l’Informe de Responsabilitat Social Empresarial de Betelgeux. L’acte va tindre lloc al Saló de Corones del Palau Ducal dels Borja i va comptar també amb la presència d’altres membres de la Corporació Municipal.  

  Com a representant de l’Ajuntament de Gandia, Martínez va reafirmar l’obligatorietat de les administracions públiques de treballar per la cohesió social. De planificar polítiques i programar actuacions orientades a corregir les alteracions que el mercat genera tant en matèria mediambiental com d’igualtat. “En suma, polítiques potenciadores de la sostenibilitat i la justícia social. Però crec que tots estem d’acord en que aquest esforç, aquestes línies d’actuació no poden ser responsabilitat exclusiva de l’Administració Pública. I l’informe de Betelgeux ratifica de forma aclaparadora aquesta afirmació”.  

  L’edil va felicitar Beltelgeux i els va animar a seguir perseverant en aquesta línia. “I ens agradaria que ens acompanyàreu, com a experiència d’èxit que sou, en la tasca de divulgació i promoció de la RSE en les Pimes. Un repte que, l’Ajuntament, assumim com a necessari en la política de cohesió social”.

  Pujar