elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El jove de Gandia, Andreu Carreres, porta 10 mesos desaparegut

El jove de Gandia, Andreu Carreres, porta 10 mesos desaparegut
  • El 13 d'abril de 2020 va ser l'últim dia en què es va conéixer on es trobava el jove de 28 anys

MÉS FOTOS
El jove de Gandia, Andreu Carreres, porta 10 mesos desaparegut - (foto 2)

Andreu Carreres és un jove de 28 anys que va desaparéixer a Gandia el passat 13 d'abril de l'any 2020.

En aquests moments, just hui, han transcorregut ja 10 mesos en què res s'ha sabut d'ell, malgrat la seua cerca inicial sobre el terreny i la consegüent investigació policial que es prolonga fins al dia de hui.

Immediatament després de conéixer l'alerta de la seua desaparició, els agents de la Policia Nacional, Policia Local, Guàrdia Civil i Bombers del Consorci i de la Generalitat van buscar durant nou dies sense descans al jove enginyer agrònom.

Al no trobar cap pista durant aquestes intenses jornades, la cerca física es va detindre i va començar una investigació que dura fins a l'actualitat.

L'única pista descoberta fins al moment van ser els estris i objectes personals del jove, que van aparéixer en un hort familiar en el paratge del Molló de la Creu, pròxim al seu lloc de residència habitual. En aquesta mateixa ubicació va ser on es van trobar coses personals com les seues claus i la seua cartera.

Els agents policials mantenen la investigació amb l'objectiu d'esclarir quins van ser els últims passos d'Andreu Carreres abans de la seua desaparició per a intentar trobar-li.

Han rastrejat els seus contactes i les seues cerques en Internet per si els poguera aportar algun tipus d'indici d'on es troba.

Amb la finalitat de poder trobar a Andreu Carreres Peiró, aportem la informació de què es tracta d'un enginyer agrònom de 28 anys, pèl i ulls castanys, amb ulleres, de complexió prima i 1,73 d'alçada.

Pujar