Castellano

MÉS FOTOS
    Jhoel Faus, Xavi Cabanilles i Paula Cabanilles, del CA Safor, pugen al podi en el Triatló Escolar de Montcada - (foto 2)

El Club d’Atletisme Safor va participar diumenge passat en el III Triatló Escolar Ciutat de Montcada, una prova puntuable dins dels  XXXVII Jocs Esportius Vialterra, que va reunir 160 nens de diferents edats.

En la cursa cadet, amb 0,5 km de natació, 9 km de ciclisme i 2,59 km de cursa, Jhoel Faus va pujar al segon calaix del podi, amb un crono de 34:47. Per la seua banda, Xavi Cabanilles va guanyar la prova per a alevins, formada per 0,2 km de natació, 3 km de ciclisme i 1 km de cursa, amb 14 minuts i 33 segons.

A més, en la categoria multiesport (0,05 km de natació, 1 km de ciclisme i 0,17 km de cursa), va ser segona en xiques Paula Cabanilles, amb 7:44. També va participar l’aleví Joan Sastre, que va quedar en onzena posició.