Castellano

Jesús Gomar (CA Safor Teika) guanya la Volta a Peu a la Font d’en Carròs

• El triatleta va completar els 9,4 km de distància en 30:05. Un altre podi ‘groguet’ va ser el de Teresa Poquet, segona en Veteranes C. La cursa es va disputar dissabte passat.

MÉS FOTOS
Jesús Gomar (CA Safor Teika) guanya la Volta a Peu a la Font d’en Carròs - (foto 2)

Jesús Gomar, del Club d’Atletisme Safor Teika, es va adjudicar la victòria en categoria masculina de la XVIII Volta a Peu a la Font d’en Carròs-Trofeu de Sant Valentí, celebrada dissabte passat. El triatleta va completar els 9,4 km de distància en 30 minuts i 5 segons, a un ritme de 3.12 el km.

Un altre podi va ser el de Teresa Poquet, segona en Veteranes C amb 45:20. També van participar, en modalitats individuals o per parelles, els ‘groguets’ Ferran Estruch, Ricardo Esteban, Pablo Soto, Peter Temmerman, Marta Mormeneo, Valeria Moreno, Ximo Canet, Susana Sastre, Guillermo Pérez, Gisela Lucas, Iván Moreno i Antonio Fernández.