28 de setembre de 2020 28/9/20

Una llavadora causa un incendi en un habitatge de Gandia amb tres explosions

Una llavadora causa un incendi en un habitatge de Gandia amb tres explosions - (foto 1)
  • Els bombers han controlat el foc en menys de 15 minuts i només hi ha hagut danys materials, cap humà

MÉS FOTOS
Una llavadora causa un incendi en un habitatge de Gandia amb tres explosions - (foto 2)
Una llavadora causa un incendi en un habitatge de Gandia amb tres explosions - (foto 3)
Una llavadora causa un incendi en un habitatge de Gandia amb tres explosions - (foto 4)

Crema un habitatge en el centre de Gandia, concretament en un tercer pis del carrer que creua Plus Ultra amb Colón a causa d'una llavadora. El foc s'ha originat en una de les zones de l'habitatge amb trossos de plàstic, que ara es trobava tancada i sense els seus habitants a l'interior. No s'han hagut de lamentar danys humans, tan sols el mal material creat per les flames en la zona de la façana del pis cremat.

El foc s'ha iniciat a les 13.35 hores i tres dotacions de bombers han arribat immediatament, no han tardat ni 5 minuts des de la crida d'avís.

Immediatament han desallotjat als veïns dels habitatges confrontants, que baixaven a tot córrer fins al carrer amb el posat i amb les mascotes d'algun d'ells en braços.

Ja amb la zona de l'edifici buida de gent, les flames anaven creixent i han anat trencant una de les parts de plàstic de la façana, creant una gran fumera i caient-se al carrer a poc a poc les peces de plàstic cremades. Durant els primers moments del foc han sigut fins a tres explosions les que s'han escoltat des de dins de l'habitatge mentre s'observava com les flames eixien a l'exterior.

En un temps rècord, a penes 10/15 minuts, els bombers han controlat l'incendi pujant fins al pis en flames amb les mànegues i obrint totes les finestres tant del mateix com de les cases de voltant.

Dos dels bombers han accedit fins al tercer pis mitjançant l'escala de la dotació per a retirar els trossos de plàstic que havien quedat suspesos i amb possibilitat de caure al carrer, per la qual cosa els han llevats ràpidament i s'ha quedat aqueixa zona de l'habitatge al descobert de cara a l'exterior.

La Policia Local de Gandia també ha acudit immediatament al lloc de l'incendi per a tallar el trànsit de la zona i demanar als vianants que s'apartaren a una distància prudencial mentre durara el foc en el pis.

Després d'ultimar tots els treballs en l'habitatge on s'ha produït l'incendi, les tres dotacions de bombers s'han retirat del carrer Plus Ultres a les 15:00 hores, permetent als veïns accedir als seus habitatges confrontants una vegada han assegurat la situació.

 

Pujar