2 de desembre de 2020 2/12/20

Incendi a la fàbrica de Dulcesol a Villalonga (Gandia)

Incendi a la fàbrica de Dulcesol a Villalonga (Gandia) - (foto 1)
  • Una de les seues naus industrials ha començat a cremar a primera hora d'aquest dissabte. Els bombers donen per controlat l'incendi.

MÉS FOTOS
Incendi a la fàbrica de Dulcesol a Villalonga (Gandia) - (foto 2)

Diverses dotacions de bombers del Consorci Provincial de València han intervingut en el matí del dissabte en un incendi a la fàbrica que li empresa Vicky Foods – antiga Dulcesol – té en la localitat valenciana de Gandia.

De moment es desconeix l'origen del foc, encara que segons informen fonts del consorci ja s'ha donat per extingit després de diverses hores de treball per part dels parcs de Gandia, Oliva, Ontinyent, Catarroja i Paterna.

Segons aquestes mateixes fonts, l'incendi industrial ha afectat una part de la nau en una zona on s'allotgen quatre transformadors. La ràpida intervenció dels bombers ha evitat que el foc es propagara per altres zones de les instal·lacions.

Pese a l'esglai, el president de Dulcesol ha assegurat que “tota ha quedat en un esglai i no afectarà la producció diària”. A més, a través del seu compte de Twitter ha agraït el treball realitzat pels equips de bombers.

Pujar