29 de setembre de 2020 29/9/20

El govern lamenta que “un PP en hores baixes intente enfrontar la ciutadania”

    El Govern local de Gandia ha lamentat que el Partit Popular intente novament reobrir el conflicte de símbols, "molt allunyat ja de la realitat valenciana, que té altres preocupacions, com ara eixir de la crisi econòmica, com a cortina de fum per amagar els casos de corrupcions que ixen dia sí, dia també, a l'opinió pública i que afecten fins i tot al PP local". A la regidora de Polítiques Educatives, Laura Morant, li entristeix també "la ignorància" que demostren els populars pel que fa a la figura i l'obra de Ramon Llull (1232-1316) i que forma part del currículum educatiu. "Li recomane al senyor Barber que torne a l'institut o pregunte a professors i alumnes sobre el precursor de la lògica matemàtica que va permetre el desenvolupament de la informàtica al segle XX, avançant-se quatre segles al filòsof i matemàtic alemany GW Leibniz". Però és que, a més a més, les universitats de món reconeixen Llull un dels màxims exponents de la cultura i els pensaments europeus. "Fou un gran savi: filòsof, escriptor, místic, matemàtic, missioner, viatger, visionari, cabalista... que revolucionà i innovà el camps del saber". Viatger incansable per Europa i pel Nord d'Àfrica, va tindre també una vida lliurada a la causa de la fe i de l'Església. Treballà incansablement perquè aquesta s'interessara pel bé públic.

    L'any 2016 es van complir els 700 anys de la mort de l'insigne personatge i es va declarar any Ramon Llull. "Per aquesta raó i des d'un punt de vista didàctic, des de l'Ajuntament vam col·laborar amb un grup de professors que van elaborar, desinteressadament, uns díptics divulgatius per als centres educatius explicant la vida i l'obra del personatge universal".

    Pel que fa al concert-recital de Maria del Mar Bonet, el govern local lamenta que el PP torne a mentir sobre el seu cost, ja que és sabedor que l'actuació va estar programada per una empresa, el Teatre Serrano, "privatitzat pel Partit Popular", i sufragat al 100% per la venda d'entrades.

     

    Pujar