14 de novembre de 2019 14/11/19

Gandia posa en marxa la campanya "Mou-te amb colors per la ciutat"

Gandia posa en marxa la campanya "Mou-te amb colors per la ciutat" - (foto 1)
  • La iniciativa va adreçada a 1.800 escolars d'Infantil i pretén donar a conéixer les normes bàsiques d'educació viària

MÉS FOTOS
Gandia posa en marxa la campanya "Mou-te amb colors per la ciutat" - (foto 2)

El regidor delegat de Trànsit i Mobilitat, Nacho Anrau i l'Intendent de la Policia Local, Salvador Morant, han comparegut en roda de premsa per presentar la campanya "Mou-te amb colors per la ciutat" que s'està realitzant durant aquesta setmana en els centres escolars.

Una iniciativa adreçada a alumnes d'Infantil on participaran 17 centres i 1.800 escolars.

Tal com ha explicat Nacho Arnau, la campanya pretén donar a conéixer de manera didàctica les regles bàsiques de l'Educació viària i es complementa amb altres iniciatives similars com els cursos d'Educació Viària.

D'aquesta manera, agents de la Policia Local visitaran els centres escolars i durant 40 minuts, explicaran als més petits les normes bàsiques.

"Pretenem que els xiquets i xiquetes coneguen els colors dels semàfors i per on i com han de creuar un carrer. Són coses molt bàsiques però necessàries per a aportar-seguretat a l'hora de desplaçar-se per la ciutat" va declarar Nacho Arnau.

Salvador Morant, ha explicat que amb aquest tipus d'accions "volem aconseguir acostar la figura de la Policia Local als més menuts i explicar-los d'una manera amena les normes bàsiques".

ocultar
Gandia posa en marxa la campanya "Mou-te amb colors per la ciutat"
Pujar