elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Gandia i Oliva acullen les IV Jornades Socioeducatives de la Safor - Educació inclusiva i convivència escolar

Gandia i Oliva acullen les IV Jornades Socioeducatives de la Safor - Educació inclusiva i convivència escolar
  • Les jornades estan obertes al públic en general i abordaran aspectes de màxima actualitat en l'àmbit educatiu

MÉS FOTOS
Gandia i Oliva acullen les IV Jornades Socioeducatives de la Safor - Educació inclusiva i convivència escolar - (foto 2)

La regidora delegada d'Educació, Carmen Fuster; acompanyada per Maria Josep Llorens, regidora d'Educació d'Oliva; el vice director de l'IES Veles e Vents, Paco Escolano; i Chelo García, tècnica de l'Ajuntament d'Oliva han comparegut en roda de premsa per presentar les IV Jornades Socioeducatives de la Safor - Educació inclusiva i convivència escolar, que se celebraran els dies 10 i 11 de març a l'Aula Magna del campus de Gandia de la UPV i al Centre Polivalent d'Oliva. Unes jornades comarcals fruit d'un treball col·laboratiu entre diversos organismes i institucions com els ajuntaments de Gandia i Oliva a més de la Conselleria d'Educació i el Cefire, entre d'altres.

Carmen Fuster ha explicat que es tracta d'unes jornades no només pensades per al professorat sinó que estan obertes a públic en general i a tot tipus de col·lectius interessats en l'àmbit de la inclusió i la convivència.

"Educar és cosa de tots i creant aquests espais de debat i reflexió podem millorar els processos educatius en un moment de canvi en què s'han d'abordar reptes com la digitalització o la intel·ligència artificial que generen incertesa sobre el camí que s'ha de seguir" declarar l'edil.

Maria Josep Llorens va destacar que es tracta de la quarta edició d'aquesta iniciativa. "El món de l'educació és inquiet per naturalesa i aquestes jornades pretenen implicar totes les persones afectades. No cal ser docent per a participar, tots podem opinar i hem d'aconseguir que tots els àmbits de la societat s'impliquen en els processos educatius".

Paco Escolano ha explicat que les jornades naixen gràcies a la inquietud dels centres docents. "Els continguts de les jornades són molt interessants, ja que abordarem les diferents temàtiques des del prisma de què diu la ciència sobre l'educació. El panell d'experts amb el qual comptarem és molt significatiu i de qualitat".

Finalment, Chelo García va convidar a la ciutadania en general a participar en les jornades. "Esperem comptar amb AMPAs, familiars i pares durant els dos dies. El programa és potent i aportarà moltes coses als assistents sobre temes de màxima actualitat i sempre basats en aspectes científics".

Pujar