26 de setembre de 2020 26/9/20

Gandia continua amb el Pla Director de Turisme Intel·ligent que permetrà a la ciutat ser més competitiva

Gandia continua amb el Pla Director de Turisme Intel·ligent que permetrà a la ciutat ser més competitiva - (foto 1)

  L'Urbalab acollirà el proper dilluns 25 de febrer una nova jornada de treball 'Pla Director de Turisme Intel·ligent'. La trobada comptarà amb la participació de l'alcaldessa de Gandia i màxima responsable de gestió turística, Diana Morant; Iñaki Gaztelumendi, consultor especialitzat en estratègia turística; Gonzalo Pellejero i Sergio Serna, de l'empresa TechFriendly, experta en tecnologies que s'encarrega d'assessorar en aquest pla d'actuació turístic que permetrà a la ciutat ser més competitiva i sostenible.

  També està prevista l'assistència a la sessió de un representant de  Turisme Comunitat Valenciana, membres de la corporació municipal, de la Mesa de Turisme, representants veïnals, empresarials i del sector turístic de Gandia.

  Després la primera trobada, es van establir dues línies principals:

  - Necessitat de disposar d'un full de ruta consensuat i compartit pel sector turístic perquè el treball conjunt vaja en la mateixa direcció.
  - Aprofundir en la idea que cada dia la distància entre aquell que ven el producte turístic i el client és més gran, de manera que cada vegada són més importants i necessaris els ponts virtuals que els uneixen, que són les plataformes on line.

  Per poder obtindre els recursos necessaris per a afrontar aquests desafiaments, es va acordar posar en marxa una enquesta oberta a la ciutadania on els participants expressaren les necessitats que en matèria turística, ha d'afrontar Gandia com a destinació turística.

  Una vegada aconseguida la informació, durant la segona jornada s'analitzaran els resultats per establir les línies mestres i propostes concretes que, de manera consensuada amb el sector, s'han de posar en marxa.

  Pujar