25 de setembre de 2020 25/9/20

Gandia acull el 8 i 9 de març la XII edició del Ral·li Ciutat de Gandia

Gandia acull el 8 i 9 de març la XII edició del Ral·li Ciutat de Gandia - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Gandia acull el 8 i 9 de març la XII edició del Ral·li Ciutat de Gandia - (foto 2)
  Gandia acull el 8 i 9 de març la XII edició del Ral·li Ciutat de Gandia - (foto 3)

  La regidora delegada d'Esports, Lydia Morant, acompanyada per Nacho Aviñó, president Federació Valenciana d'Automobilisme; Manolo Manrique, President del Club Automobilisme Gandia; i Alberto Pascual, director de Vendes d'Audi Gandia i patrocinador de l'esdeveniment esportiu, han comparegut aquest matí en roda de premsa per presentar la XII edició del Ral·li Ciutat de Gandia que se celebrarà els dies 8 i 9 de març.

  Tal com ha explicat Lydia Morant la prova comptarà amb prop de 80 equips entre els quals es troben campions de diferents categories. La concentració i presentació de cotxes participants tindrà lloc el divendres a partir de les 20 hores i les verificacions administratives es faran a la plaça del Tirant.

  "Esperem que la ciutadania s'aprope a gaudir de l'espectacle i que donen suport als participants i organitzadors" va declarar Morant qui ha agraït al Club organitzador i a la Federació per seguir apostant per la ciutat per desenvolupar la prova.

  Manolo Manrique, va posar en valor la col·laboració i el suport institucional prestat per l'Ajuntament de Gandia. "La prova compleix aquest any el 50 aniversari i per això hem fet una còpia d'aquella placa que reprodueix la de l'any 1969. Aquest any repetim el format de l'any passat però canviant dates. Un canvi que ha estat ben acollit pels participants".

  La prova consistirà en tres trams: Castelló de Rugat-Plans; Plans-Patró i el tram de la Vila de Pego.

  Per la seua banda, Nacho Aviñó va agrair als organitzadors, consistori i patrocinadors el treball realitzat per reeditar la prova. "Com Federació valorem molt la tasca d'organitzar aquest tipus de competicions. És un treball altruista que requereix molt de temps i dedicació" "Estem fregant el límit d'inscrits el que suposa que el ral·li agrada i que la gent es troba còmoda a Gandia".

  Finalment, Alberto Pascual ha explicat que "per a nosaltres és un honor participar i ser un dels patrocinadors del Ral·li Ciutat de Gandia. Ja hem tingut ocasió de col·laborar i per a nosaltres és el millor aparador" "És molt important que l'Ajuntament, el Club, la Federació i els col·laboradors, treballem junts per seguir impulsant noves edicions".

  Pujar