elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Gandia acollirà diverses activitats en el dia Internacional de la Dansa

Gandia acollirà diverses activitats en el dia Internacional de la Dansa - (foto 1)

  Joan Muñoz, regidor delegat de Cultura, ha anunciat en roda de premsa que Gandia celebrarà el Dia Internacional de la Dansa el pròxim 29 d'abril. Després de l'èxit de la iniciativa del Dia Mundial del Teatre les activitats previstes seguiran el mateix format, i s'aproparan als veïns i visitants de la ciutat la pràctica totalitat de les disciplines de la dansa pels carrers del Centre Històric.

  Muñoz, que ha estat acompanyat de Mari Àngels Bertó i Víctor Parrilla, en representació de 2 de les 5 escoles de dansa, ha explicat que "Donarem visibilitat a la dansa de la mà de les companyies Ballem o que ?; Balet Rapsòdia, Escola de Dansa; Escola-Taller de Dansa Sonsoles Borja; Esther López Dansa i La Clave del Cuatro".

  Mari Àngels Bertó, ha volgut agrair al departament de Cultura "la implicació i treball perquè aquest acte es puga celebrar. Des de fa 28 anys es commemora aquesta data i fins ara, no s'havia celebrat cap activitat referent a això. És una oportunitat per visibilitzar-nos i estem molt contents de l'oportunitat que tenim" i afegia que "la dansa és per a tots els públics i des d'ací vull convidar a tots perquè s'acosten a les escoles i descobrisquen els beneficis de practicar les diferents disciplines de la dansa".

  Finalment, Víctor Parrilla, va explicar en què consistiran les activitats previstes. D'aquesta manera, des de les 18.00 a les 19.00 hores, les diferents acadèmies ocuparan diversos trams del passeig Germanies des del Teatre Serrano al pont de la Fira, on realitzaran demostracions dels diferents tipus de dansa i convidaran als espectadors a participar. "Es tracta d'aconseguir una festa del carrer on les persones que no practiquen la dansa puguen tenir un primer contacte amb ella".

  Una vegada finalitzades les activitats al passeig, els més de 100 participants es traslladaran a la plaça Major on tindrà lloc un cap de festes. Allà, les cinc acadèmies realitzaran diverses actuacions.

  Pujar