elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El Full Cultural de Gandia renova la seua imatge i s’apropa als barris

El Full Cultural de Gandia renova la seua imatge i s’apropa als barris
  • La Junta de Govern Local va renovar dilluns passat l’adhesió al Plan Platea del Ministeri de Cultura, que alleugereix costos, i permet portar al Teatre Serrano de Gandia obres de gran qualitat com “Mariana Pineda”, de Federico García Lorca

El regidor de Cultura de Gandia, Nahuel González, ha mostrat aquest matí la imatge renovada del Full Cultural de Gandia, que s’estrena amb la programació de novembre. Així, el format també varia amb apartats per àrees temàtiques concretes: música, cinema, teatre, exposicions, conferències, biblioteca, visites/excursions, Arxiu Històric Municipal, infantils, museus...“Volem fer-lo més còmode i accessible a la ciutadania, també amb un format digital nou per a les xarxes socials... I ens hem proposat que l’edició en paper arribe a tots els centres socials dels barris”, ha assegurat González.

D’altra banda, la Junta de Govern Local va renovar dilluns passat l’adhesió al Plan Platea del Ministeri de Cultura. “Això ens permet alleugerir costos pel que fa a la programació teatral, ja que el Ministeri es compromet a fer-se càrrec d’una part important de la despesa que no es cobreix amb la venda d’entrades”. I portar obres del nivell de la que es representa demà divendres, a partir de les 20.30 h, al Teatre Serrano: “Mariana Pineda”, de Federico García Lorca i dirigida per Javier Hernández-Simón.Amb actors de la talla de: Laia Marull, Aurora Herrero, Óscar Zafra... “És important pel que significa també l’obra de Lorca, en l’aniversari de la seua mort i per a la recuperació i posada en valor de la Memòria Democràtica.”

Finalment, González ha informat que estan en marxa els preparatius per a l’inici, la pròxima setmana, dels treballs de canvi del sistema de climatització del Teatre Serrano, els quals duraran 2 mesos.                                                

Pujar