elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Fira i Festes de Gandia finalitza sense incidents tot i la gran afluència de públic

La Fira i Festes de Gandia finalitza sense incidents tot i la gran afluència de públic
  • Nacho Arnau: "Hem de congratular-nos tots per com han transcorregut les festes"

  • Carlos Julio San Román: "És un plaer realitzar aquest tipus de compareixences perquè no hi ha hagut res a lamentar. Les dades que hem recopilat ens han sorprés pels pocs incidents"

  • Marc Costa: "En general, destacaria que malgrat tota la gent que hem acollit aquests dies no ha passat res"

El regidor de Seguretat, Trànsit, Mediació i Convivència, Nacho Arnau, ha fet balanç aquest matí del dispositiu especial de seguretat que es va posar en marxa amb motiu de la Fira i Festes de Gandia. Arnau ha comparegut al costat del comissari cap de la Policia Nacional, Carlos Julio San Román i el comissari cap de la Policia Local, Marc Cuesta.

En primer lloc, Nacho Arnau ha destacat que malgrat una afluència de públic que el regidor ha qualificat d'"excepcional", els incidents que s'han produït durant aquests quatre dies han estat mínims i no hi ha hagut cap incident greu.

"El dispositiu ha funcionat de manera correcta i només cal informar d'unes 20 sancions imposades per botellot, 7 per miccions a la via pública i algun enrenou a la via pública. Crec que devem congratular tots per com han transcorregut les festes" i va aprofitar per a felicitar a tots els Cossos i Forces de Seguretat de l'Estat, la Creu Roja i Protecció Civil per l'èxit del dispositiu.

Per la seua banda, Carlos Julio San Román ha destacat que "és un plaer realitzar aquest tipus de compareixences perquè no hi ha hagut res a lamentar. Han estat unes festes amb molta afluència però que no han tingut cap conflicte més enllà dels típics que es produeixen quan hi ha tantes persones juntes. Els pocs furts que s'han produït han estat per negligències dels propietaris però no hi ha hagut res cridaner" i ha destacat que "el dispositiu preventiu amb més de 180 agents de la Comissaria distribuïts durant les 24 hores ha fet efecte i la prova és que les dades que hem recopilat ens han sorprés pels pocs incidents. Crec que hem de felicitar-nos per la gran coordinació i l'eficiència que hem demostrat".

Finalment, Marc Cuesta ha explicat el primer dia, hi va haver algun problema de circulació a causa del desconeixement dels conductors sobre els talls que es realitzen tots els anys. "En general, destacaria que malgrat tota la gent que hem acollit aquests dies no ha passat res".

Pujar