25 de setembre de 2020 25/9/20

IV Fira dels Majors

IV Fira dels Majors - (foto 1)

  La regidora de Salut i Polítiques Saludables, Liduvina Gil, ha presentat aquest matí la programació de la IV Fira des Majors, que tindrà lloc els dies 1 i 2 de juny, al Jardí de la Casa de la Marquesa.

  Les activitats inclouen exhibicions Master Class de zumba, salsa, sevillanes, ball, ball en línia, gimnàstica, cubà fitness, coreografies, danses valencianes, etc... També les actuacions musicals de la Coral Rondalla del CEAM, l’Orfeó de la Nau Gran de la Universitat de València, Parkinson-Music i Romántica Blues Band.

  Novetats

  Una de les novetats de la quarta edició és el Dinar de Germanor que tindrà lloc el dijous, 1 de juny, a les 14 hores, al Jardí de la Marquesa.

  Divendres, de 10 a 12 hores, s’estrena l’activitat de pintura al carrer: “Pintar naturalment”, a càrrec de l’alumnat dels cursos de pintura i socarrats dels centres, sota la direcció de Daniel Garcia, professor de dibuix i pintura dels centres municipals de convivència per a persones majors.

  I la novetat més destacada serà el lliurament del I Premi Valors Actius en la Gent Gran. “Reconeixem l’aportació a la societat de persones majors de 60 anys. Estem satisfets de la rebuda, ja que s’hi ha presentat 6 candidatures que han estat votades a la web de l’Ajuntament de Gandia. En total 643 persones han dit la seua, no està gens malament per a una primera edició”, ha destacat Gil.      

  També hi haurà exposicions. D’una banda, l’exposició de pintura i socarrats “Edat d’Or i Magenta”, que es va inaugurar el 15 de maig passat, però que encara es pot visitar al claustre sant Roc de la Biblioteca Central fins el 27 de maig. I del 22 al 30 de maig s’exposaran els Treballs de tall i confecció, pintura, manualitats i esmalts, a càrrec dels alumnes dels cursos del CEAM.

  El 19 de maig es va representar l’obra teatral “Bar Manolo”, de Jean-Paul Gutiérrez, a càrrec dels alumnes del Centre Municipal de Convivència per a Persones Majors de Roís de Corella, sota la direcció de Beatriz Sánchez.

  Finalment, moltes empreses de l’àmbit sanitari, turístic, etc... hi seran presents amb estands informatius.  

   

   

  Pujar