26 de gener de 2020 26/1/20

Exposició fotográfica sobre Marroc al Campus de Gandia de la UPV

Exposició fotográfica sobre Marroc al Campus de Gandia de la UPV - (foto 1)

  El Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València acull una exposició sobre l'estil de vida marroquí, amb fotografies de l'estudiant Erasmus al Campus de Gandia, Margherita Agnese Simionati. L'exposició està instal·lada al hall d'exposicions de l'edifici Aula Magna del Campus i podrà visitar-se del 16 de maig al 15 de juny. La inauguració té lloc dimarts 16 de maig a les 19.30h a l'esmentat hall.

  La cultura marroquina sempre ha sigut un tema desconcertant per a gran part d'Occident, ja que des del seu origen ha sigut arrossegada a un limb metafòric propulsat per les influències aràbigues, mediterrànies i africanes que la bombardegen constantment.

  És per açò que Margherita Simionati, fotògrafa amateur i estudiant Erasmus de Comunicació Audiovisual del Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València, ens porta una sèrie de fotografies realitzades en 2016 que mostren l'estil de vida del Marroc a través dels moments efímers en els quals es fan palpables les tradicions i costums arrelats en les mirades i conductes de la seua gent.

  Una exposició fotogràfica que pretén llançar una mica de llum sobre la figura borrosa que sembla haver-se format al voltant de la cultura nacional del Marroc.

  Pujar