Castellano

Èxit de participació a la Travessia al Port i Volta a l’Escullera de Gandia

Ahir dilluns 15 d’agost es van celebrar a la platja de Gandia la LXVIII Travessia al Port i la XIX Volta a l’Escullera de Gandia, dos esdeveniments que comptaren en total amb vora 300 competidors d’arreu de l’Estat i d’altres països com Uruguai, Alemanya i França.

Pel  que fa a la Travessia, Emilio López, del Club de Natació Tenis Elx, es va proclamar vencedor amb un temps de 10’ 12’’; mentre que Laia Pérez, del NiE Gandia, va ser la primera competidora femenina en creuar la meta amb 11’ 13’’. A la Volta a l’Escullera, Jerónimo Talavera, del CN San Vicente, va guanyar la prova amb 34’ 20’’; i Patricia Ric, del CEA Bétera, va ser la primera nadadora femenina en finalitzar la competició després de 19’ 06’’.

L’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto, va donar l’eixida de la Volta a l’Escullera i la regidora d’Esport, Lydia Morant, ho va fer a la Travessia al Port.

MÉS FOTOS
    Èxit de participació a la Travessia al Port i Volta a l’Escullera de Gandia - (foto 2)