28 d’octubre de 2020 28/10/20

Èxit d’assistència al Palaudiovisual Gandia

Èxit d’assistència al Palaudiovisual Gandia - (foto 1)
  • L’activitat, organitzada pel de departament de Cultura, amb la col·laboració del Palau Ducal dels Borja, ha projectat 12 pel·lícules i ha comptat amb més de 1.000 assistents al Pati d’Armes durant els mesos d’estiu

MÉS FOTOS
Èxit d’assistència al Palaudiovisual Gandia - (foto 2)
Èxit d’assistència al Palaudiovisual Gandia - (foto 3)

Palaudiovisual, el Cine Pot d’estiu organitzat pel de departament de Cultura, amb la col·laboració del Palau Ducal dels Borja, ha projectat 12 pel·lícules i ha comptat amb més de 1.000 assistents.

La iniciativa, que es celebra durant els mesos d’estiu al Pati d’Armes del Palau, ha mantingut les mateixes línies bàsiques d’altres anys: cinema internacional de qualitat, en versió original subtitulada, però a més a més, amb mesures de seguretat enfront de la Covid-19, com ara l’aforament limitat a aproximadament 100 persones per sessió.

Nahuel González, regidor delegat de Cultura, ha valorat molt positivament l’assistència al Palaudiovisual, “perquè pensem que programar activitats culturals en aquets temps és molt difícil i, en aquest cas, el fet que més de 1.000 persones hagen assistit a les pel·lícules en versió original demostra l’aposta per la cultura d’aquesta ciutat. Anem a seguir programant  durant tot l’hivern pel·lícules de molta qualitat i agraïm a la ciutadania l’esforç i el seu suport a la cultura”.

Per la seua banda, Balbina Sendra, directora del Palau Ducal, també ha mostrat la seua satisfacció pel resultat, que “és equiparable a altres estius i donat les restriccions d’enguany és més que positiu. Gràcies a totes i a tots els qui han vingut i esperem estar molts més anys al canyó per fer activitats com aquesta”.

Pujar