23 de novembre de 2020 23/11/20

12 empreses opten a executar la millora del polígon Alcodar de Gandia

12 empreses opten a executar la millora del polígon Alcodar de Gandia - (foto 1)

  Un total de 12 empreses han optat a executar la millora, modernització i dotació d’infraestructures i serveis al polígon Alcodar de Gandia, després que l’Ajuntament licitara el projecte de l’Institut Valencià de la Competitivitat Empresarial (IVACE), dependent de la Generalitat Valenciana, per 913.000 euros.  Este programa està finançat al 70% per l’IVACE i al 30% per l’Ajuntament de Gandia.

  El projecte consisteix a millorar els accessos al recinte industrial i la connexió del mateix amb la ciutat amb un carril-bici; la millora de la senyalització i zones verds, i la creació d’una pàgina web. A més a més, s’aprofitarà per a adequar l’entrada a la ciutat amb dos carrils d’eixida i dos d’entrada, i amb la incorporació d’una bardissa central per a garantir la seguretat vial i evitar accidents.

  El coordinador general d’Urbanisme en l’Ajuntament de Gandia, Vicent Mascarell, ha explicat que esta és “la principal aposta en matèria urbanística als polígons de Gandia en dècades, ja que mai s’havia produït una inversió tan important”. Esta actuació suposarà la revitalització del polígon Alcodar a la vegada que donarà resposta a una reivindicació històrica per part dels empresaris i usuaris.

  “El polígon Alcodar és el més antic de la comarca de la Safor, el més gran i el que més empreses aglutina, per la qual cosa, esta és una molt bona manera de donar un impuls a la creació d’economia a la ciutat i que demostra que estem al costat dels empresaris”, ha comentat Mascarell.

  Al llarg d’esta setmana, el govern municipal adjudicarà les obres i, si tot va bé, a finals d’enguany o a principis de 2018, les actuacions estaran finalitzades.

   

  Pujar