24 de febrer de 2020 24/2/20

Diana Morant assisteix a l'Assemblea de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies

Diana Morant assisteix a l'Assemblea de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies - (foto 1)

    L'alcaldessa de Gandia ha assistit aquest matí a l'Assemblea de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP) celebrada a l'Auditori 1 del Centre d'Esdeveniments de Fira València.
    Una reunió on s'ha aprovat per unanimitat la nova executiva de la FVMP que estarà presidida per Rubén Alfaro, alcalde d'Elda.

    Diana Morant ha valorat la importància d'aquest tipus de trobades afirmant que "La ciutadania i els seus problemes no entenen de competències. Els ciutadans volen i necessiten que el seu Ajuntament, l'Administració Pública més propera, els oferisca un bon servei i els done solucions. Els alcaldes no rebutgem aquesta responsabilitat, però per complir la nostra tasca amb eficàcia i eficiència és prioritari que es millore el finançament d'aquestes competències" "Hui hem vingut a parlar amb altres representants municipals per discutir de quina manera li donem forma a la resolució de problemes que ens afecten a tots".

    Cal recordar que el passat 23 de setembre, la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP) va escollir a l'alcaldessa de Gandia, Diana Morant, com a vocal del Consell Territorial d'aquest òrgan estatal que vetlla pel municipalisme i la governança més propera a la ciutadania. Un nomenament que suposa que per primera vegada, Gandia està representada en aquest espai de presa de decisions.

    Pujar