elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Detingut un home a Gandia després d'amenaçar de mort a el personal sanitari de l'hospital

Detingut un home a Gandia després d'amenaçar de mort a el personal sanitari de l'hospital
  • S'hauria arrencat totes les vies intravenoses i altres estris mèdics, amenaçant a tot el personal sanitari i de seguretat i en especial a la metgessa que li havia atès

Agents de la Policia Nacional han detingut a Gandia (València) un home de 28 anys d'origen espanyol, com a presumpte autor dels delictes d'amenaces i resistència i desobediència, després a l'sembla, amenaçar de mort a el personal sanitari de l'hospital on estava sent atès.

Els fets van passar, sobre dos quarts del matí, quan els agents que feien tasques de prevenció de la seguretat ciutadana van ser comissionats per la Sala el 091 perquè acudissin a l'Hospital Sant Francesc de Borja de Gandia, on a l'sembla, hi havia un pacient molt agitat.

Immediatament els agents es van dirigir a al lloc, on van descobrir que un pacient que havia ingressat a l'hospital per la ingesta de diversos medicaments, després despertar-se, s'hauria arrencat totes les vies intravenoses i altres estris mèdics, amenaçant tant a el personal sanitari com de seguretat i especialment a la metgessa que li havia atès, insultant-i amenaçant-la de mort.

Davant aquests fets, i després de comprovar que el sospitós mostrava una actitud violenta cap a totes les persones que allí es trobaven, el van detenir com a presumpte autor d'un delicte d'amenaces.

Un cop a dependències policials, el detingut va continuar en actitud violenta amenaçant als agents i intentant autolesionar-se.

El detingut, amb antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

Pujar