26 de maig de 2020 26/5/20

Demà, concert d’arpa a la Casa de la Marquesa de Gandia

Demà, concert d’arpa a la Casa de la Marquesa de Gandia - (foto 1)
  • Amb l’actuació de la prestigiosa arpista Stefany Jurenka

Demà dissabte, a la Casa de Cultura Marqués de González de Quirós, tindrà lloc un concert d’arpa en el qual intervindrà la prestigiosa arpista Stefany Jurenka, amb un programa que inclou obres de Yann Tiersen i Deborah Hudson, entre altres.   

Nascuda a València, Stefany Jurenka cursa els seus estudis musicals a la seua ciutat natal, finalitzant-los en el Conservatori Superior de Música de València. Als 12 anys, compagina els estudis d’arpa amb els de violí. Des de molt jove, ingressa en diverses orquestres i bandes, tocant en reconeguts espais com l’Auditori Nacional, el Wizink Centre, el Teatre Monumental de Madrid, L’Auditori de Barcelona i el Palau de les Arts de València entre altres. Dins de la seua carrera, ha participat en concursos i certàmens de música, destacant el concurs nacional d’arpa Arpa Plus en el qual va obtindre un tercer premi, així com el Certamen Internacional de Bandes de València, en el que ha sigut guardonada diverses vegades juntament amb la banda amb la qual concursava. 

El concert, organitzat per l’Associació d’Amics de Sant Francesc de Borja, començarà a les 7 de la vesprada, amb entrada gratuïta.

Pujar