3 de desembre de 2020 3/12/20

El COVID-19 cancel·la la XVIII Volta a l’Escullera de Gandia

Els participants en l'edició de l'estiu passat
Els participants en l'edició de l'estiu passat
  • La prova anava a realitzar-se el pròxim 15 d'agost amb la meitat de participants que les edicions anteriors, però la Policia Local no ho autoritza

La situació de la pandèmia del Coronavirus a Gandia ha provocat la cancel·lació de la XVIII Volta a l’Escullera, que s'anava a celebrar el pròxim dia 15 d'agost en la capital de la Safor.

Malgrat haver extremat les precaucions amb un protocol estricte i després d'haver reduït el nombre de participants a la meitat respecte a les edicions passades, la prova nadant no podrà realitzar-se pel fet que la Policia Local de Gandia no autoritza cap esdeveniment que provoque grans aglomeracions de gent.

La decisió ha sigut meditada i presa pel club “Natació i Esports Gandia” i pel Servei d'Esports de l'Ajuntament de la ciutat. Aquestes dues institucions han adoptat aquesta mesura després de les consultes realitzades a la Policia Local i a Creu Roja, que han desaconsellat la seua celebració, ja que en aquest moment no concedeixen els permisos necessaris per a aquesta mena d'esdeveniments amb l'objectiu d'evitar grans aglomeracions de gent en la via pública donada la situació del COVID-19 a Gandia, que suma ja més de 180 casos positius.

Des del club asseguren que “ha sigut una decisió molt difícil, ja que tenim elaborat un protocol de seguretat que garantia en tot moment el distanciament entre els participants, així com les millors garanties de realització de l'esdeveniment”.

Els responsables han assegurat que durant els pròxims dies es procedirà a retornar l'import íntegre als participants que s'havien inscrit en la prova.

De la mateixa manera que aquesta competició, el club anuncia una segona cancel·lació, la de la I Travessia Canal de Nado Platja de Gandia, que ja s'havia ajornat al 4 d'octubre.

Pujar