elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El Consell de Joves de Gandia atorga els premis als dibuixos guanyadors del IV concurs "Cartell Dia Mundial Sense Tabac"

El Consell de Joves de Gandia atorga els premis als dibuixos guanyadors del IV concurs "Cartell Dia Mundial Sense Tabac"
  MÉS FOTOS
  El Consell de Joves de Gandia atorga els premis als dibuixos guanyadors del IV concurs "Cartell Dia Mundial Sense Tabac" - (foto 2)

  Ahir dia 31 de maig, coincidint amb el Dia Mundial Sense Tabac, la regidora delegada de Sanitat i Polítiques Saludables, Liduvina Gil, acompanyada del president del Consell de Joves de Gandia, David Valiente i altres membres de la corporació municipal, va participar en l'acte de lliurament dels premis guanyadors del IV concurs "Cartell Dia Mundial Sense Tabac: Gandia lliure de fum de tabac" que es va celebrar a la Biblioteca Central Convent.

  Una iniciativa organitzada per aquest departament, a través de la Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives (UPCCA) i el Centre de Salut Pública de Gandia, que pretén sensibilitzar i prevenir el consum de tabac en la població jove.

  Les persones guardonades han sigut:

  1r premi: Kristiyana Krasenova Asenova, alumna de 1r d'ESO de l'Escola PIA. El cartell guanyador promocionarà la campanya de la UPCCA de l'any vinent per aquesta jornada commemorativa.
  2n premi: Miguel Àngel Esteve Vidal, alumne de 2n d'ESO del Col·legi Los Naranjos.

  Accèssits: Laura Aragonés, alumna del Col·legi Nuestra Señora del Carmen (Calmelites) i África Calvillo Herrera, alumna del Centre Esclavas del Sagrado Corazón de Jesús.

  Després de gaudir de tots els treballs exposats al Claustre de la Biblioteca, Gil va felicitar cadascuna de les persones premiades i va destacar la implicació de tot l'alumnat que ha participat en aquesta edició del concurs, així com la tasca que ha realitzat el Consell de Joves per portar endavant la iniciativa un any més.

  Pujar