elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Comença a Gandia la vacunació massiva de les persones de 64 i 65 anys

Foto d'arxiu
Foto d'arxiu
  • Més de 3.000 ciutadans seran vacunats els dies 6 i 7 d'abril en el Museu Faller de Gandia, el punt de vacunació massiva de la comarca de la Safor

El Departament de Salut de Gandia ha convocat els pròxims dies 6 i 7 d'abril a un total de 3.280 persones que van nàixer en els anys 1956 i 1957.

Arribats a aquest punt, Sanitat comença la vacunació de les persones de 64 i 65 anys, que passaran pel Museu Faller de Gandia per a inocular-se la primera dosi de la vacuna contra el Coronavirus.

Les autoritats sanitàries han advertit que aquestes més de tres mil persones seran citades a través d'un missatge SMS en el qual els indicaran la data i l'hora de la seua vacunació.

Recorden que els ciutadans han de tindre actualitzada la informació i les dades del SIP.

Cal recordar que si la persona citada per a la vacunació no pot acudir en la data i hora indicades, no ha de cridar al seu centre de salut, sinó que se li avisarà directament de noves citacions.

D'aquesta manera, Sanitat amplia el procés de vacunació i les persones de 64 i 65 anys començaran a partir del 6 d'abril a rebre la primera dosi del fàrmac contra el virus que manté en suspens a la població.

Pujar