23 de setembre de 2020 23/9/20

Més de 35 col·lectius mostren el seu treball a la III Fira d’Associacions

Més de 35 col·lectius mostren el seu treball a la III Fira d’Associacions - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Més de 35 col·lectius mostren el seu treball a la III Fira d’Associacions - (foto 2)

  El regidor de Polítiques amb la Ciutadania de l’Ajuntament de Gandia, Nahuel González, ha presentat aquest matí la III Fira d’Associacions que s’hi desenvoluparà en el marc de la Fira i Festes de Gandia, al Passeig de les Germanies (entre els carrers Sant Vicent i Ferrocarril d’Alcoi)”Hem volgut donar-li la rellevància i visualització que es mereixen els col·lectius i associacions que realitzen una tasca molt important a la nostra ciutat. Així, hem dissenyat la fira juntament amb els col·lectius i d’acord amb les seues necessitats”.

  S’hi ha inscrit més de 35 associacions de la nostra ciutat de totes les vessants: cultural, esportiva, sociosanitària, solidària, multicultural, etc.., les quals mostraran el seu treball, oferiran informació i els seus productes, realitzaran tallers...

  També hi haurà actuacions musicals, des de les 11 del matí fins les 20 hores. Així, d’11 a 12 h, hi haurà Balls Tradicionals de Bolívia, a càrrec de la Fraternidad Juventud Boliviana. De 12 a 12.30 h, serà el torn del folklore de Rússia-Ucraïna, a càrrec de la Asociación Valenciana de Integración Ruso Parlante. Tot seguit, i fins les 13.30h, un espectacle de màgia oferit pel Club Ilusionismo Gandia. A la vesprada, de 18.30 h a 19 h, està prevista l’actuació musical de Generador de Identidad, seguidament de l’Orfeó Borja de Gandia.

  Finalment, el regidor de Més Gandia ha animat la ciutadania a visitar la III Fira d’Associacions i contribuir també amb les iniciatives solidàries de les ONG’s que hi participen.

   

  Pujar