elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Cloenda del curs de prevenció i detecció de suïcidi

Cloenda del curs de prevenció i detecció de suïcidi
  • Vora 50 professionals de tots els àmbits de l’administració o d’entitats amb contacte amb persones amb risc de suïcidi van participar en aquest I Curs Avançat de prevenció i detecció de suïcidi

MÉS FOTOS
Cloenda del curs de prevenció i detecció de suïcidi - (foto 2)

La matinada del passat dimarts 28 de juny es va celebrar la cloenda del I Curs Avançat de prevenció i detecció de suïcidi a l’edifici de la Casa de Cultura Marqués de González de Quirós. Unes jornades adreçades a professionals de tots els àmbits de l’administració i també d’entitats que estiguen en contacte es persones en risc de suïcidi com, per exemple, psicòlegs, metges, bombers...

En definitiva, vora 50 professionals van poder arreplegar el diploma acreditatiu corresponent a la seua participació en aquest curs. En aquesta entrega del títol van participar l’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto, i la regidora de Sanitat i Polítiques Saludables, Liduvina Gil.

Unes jornades que “han volgut donar eines a aquests professionals per a que puguen fer el seu treball: detectar i previndre, però també actuar en un moment de situació de risc per tal de maniobrar correctament i no perjudicar a la persona que tinga en ment un intent de suïcidi” ha definit Gil.

Per últim, la regidora de Sanitat ha mostrat la seua alegria per l’èxit d’aquest curs tant en assistència com en comentaris dels propis participants. “Esperem fer una continuïtat d’un curs que va tenir un nivell bàsic i ara aquest avançat”, ha conclòs.

Pujar