29 de novembre de 2020 29/11/20

Ciudadanos València avisa a Pascal Renolt que no podria acceptar la delegació de govern a Gandia

Ciudadanos València avisa a Pascal Renolt que no podria acceptar la delegació de govern a Gandia - (foto 1)
  • La direcció del partit taronja ja li ho ha fet saber a Renolt, qui ha transmés la negació al regidor del govern gandià malgrat veure truncades les seues intencions

S'ha acabat el joc de la delegació per a Pascal Renolt.

La direcció de Ciudadanos València va comunicar en una reunió amb el líder dels taronges a Gandia que, en el cas que prosperara formalment la delegació relacionada amb el Turisme que li havien proposat informalment, Renolt hauria de rebutjar-la per ordre de la seua formació, tal com han confirmat a elperiodic.com fonts directes al partit taronja.

El motiu de comunicar-li a Renolt aquesta decisió de partit no és un altre que el “Pacte del Botànic” que regna a Gandia, per la qual cosa Ciudadanos no acceptaria una delegació de govern sent Compromís el soci necessari del PSPV en la capital de la Safor.

Encara que la intenció confirmada de Renolt era clarament apostar per acceptar la delegació si el govern local haguera fet formal la proposta, les seues intencions s'han vist directament truncades per les ordres de la direcció de Ciudadanos València. En aquestes no hi ha opció i Renolt ja sap clarament que no podria acceptar la delegació encara que el govern local arribara a proposar-li-la oficialment.

L'endemà de produir-se la reunió entre la direcció de Ciudadanos València i Renolt, va ser aquest últim qui va comunicar al regidor socialista amb el qual havia mantingut les converses informals sobre la possible delegació la negativa del seu partit a poder dur a terme l'assumpte.

Renolt, malgrat veure amb molt bons ulls acceptar el lloc en el cas que es formalitzara, ha hagut de transmetre que no podrà fer-ho per decisió del seu partit.

Cal recordar que elperiodic.com va informar de l'existència d'una proposta informal per part d'alguns regidors del govern de Gandia, concretament del PSPV, en la qual van tantejar a Renolt amb la possibilitat de dirigir una delegació relacionada amb el Turisme.

La intenció del líder de Ciudadanos a la ciutat era que l'assumpte prosperara i que passaren de ser converses informals a plasmar l'assumpte de manera formal i oficial, fins i tot van parlar de quan poder oficialitzar i presentar públicament el tema.

Ciudadanos València ja s'ha pronunciat amb el seu portaveu a Gandia i, excepte sorpresa majúscula de desobediència de Renolt, la delegació no arribarà a materialitzar-se per cap de les dues parts.

Pujar