22 de setembre de 2020 22/9/20

El Campionat Autonòmic de remoergòmetre - Open Internacional 2018 arriba a Gandia

El Campionat Autonòmic de remoergòmetre - Open Internacional 2018 arriba a Gandia - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  El Campionat Autonòmic de remoergòmetre - Open Internacional 2018 arriba a Gandia - (foto 2)

  El pavelló del Raval acollirà el pròxim 13 de gener a partir de les 10 hores el Campionat Autonòmic de remoergòmetre - Open Internacional 2018.
  La prova ha estat presentada aquest matí en roda de premsa per la regidora delegada d'Esports, Lydia Morant i Encarna Vela, president del Club de Rem CIA Gandia, entitat que organitza l'esdeveniment esportiu.

  Lydia Morant ha explicat que es tracta d'un esport en auge i que compta amb moltes persones que el practiquen en els gimnasos. "És un esport molt accessible i que poden practicar tots els públics, per això hi haurà diferents categories que van des dels alevins a veterans a més de la prova de relleus i una per a discapacitats".

  En tractar-se d'una prova Open, els organitzadors esperen una participació pròxima als 250 remers que procedixen no només de la Comunitat Valenciana sinó que vénen des d'altres punts del país a la nostra ciutat.

  "Vull agrair al Club de Rem CIA Gandia el treball realitzat per portar a la nostra ciutat aquest esdeveniment esportiu per primera vegada, ja que atraurà molt públic. Esperem que siga un èxit i des d'ací vull convidar a la ciutadania perquè s'acoste al pavelló del Raval a gaudir" va finalitzar Morant.

  Per la seua banda, Encarna Vela va declarar que la prova és "una aposta que fa el club que ens il·lusiona molt perquè és la primera regata d'aquest tipus que organitzem i sobretot perquè la prova comptarà amb molta participació de xiquets amb el que volem fomentar l'esport base de la mà de la Federació".

  La presidenta del club va destacar l'espectacularitat de la prova de relleus. "És molt dinàmica i s'instal·larà una pantalla on els espectadors podran veure com evoluciona la competició i les velocitats que arriben. Esperem que la gent acudisca i gaudisca de la jornada que hem preparat".

  Pujar