• Victòries del club ‘groguet’ en les curses infantil, cadet i juvenil. La prova es va celebrar diumenge

• En el Cross de Xàtiva, diumenge, Andrea Abad va guanyar en categoria femenina i l'equip infantil es va proclamar subcampió

MÉS FOTOS
Bons resultats del CA Safor Teika en el Duatló Escolar de Sant Vicent del Raspeig - (foto 2)

El Club d’Atletisme Safor Teika va estar diumenge en el VII Duatló Escolar de Sant Vicent del Raspeig, primera prova puntuable per a la fase autonòmica. En categoria juvenil va guanyar Diego Lledó, mentre que Joan Sastre, Álex Albero i Javier Blasco van fer bones curses, però van tindre diversos contratemps amb la bicicleta i amb el calçat que els van impedir estar en els primers llocs.

En la categoria cadet va guanyar Xavi Cabanilles i Mar Solanes va ser la desena en la modalitat femenina. La sorpresa va arribar en categoria infantil, on va guanyar Adriana Solanes, en el seu debut en una prova autonòmica, mentre que Paula Cabanilles va ser tercera i Edurne Pellicer va quedar la 14a. "Pràcticament tot el grup anà va quedar entre els deu primers, cosa que demostra el gran nivell que té l'escola de triatló del CA Safor Teika", va assenyalar el coordinador, Carlos Ferrando.

Cross de Xàtiva

D'altra banda, en el IV Cross Ciutat de Xàtiva, també diumenge, cal destacar la victòria en categoria absoluta femenina d'Andrea Abad, amb 29.21 per a completar els 8 km, mentre que Emilia López va ser tercera amb 33.57.

Per la seua banda, Carla Breco va guanyar la cursa Sub23, amb un temps de 29:43 en els 8 km, i Àngels Ferrando la Sub14, amb 8:22 per a 2,2 km. Lluna Villar va ser segona en Sub16 amb 9.50, i Jacobo Ramírez primer en la Sub16, amb 11.17. També va córrer Marc Grau en Sub16. A més, es va proclamar subcampió l'equip infantil, format per Ruben Escrivà, Àlex Prats, Pedro Pérez i Pau Blasco, i entrenat per Pau Roig.