elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Blanca López i Juan Martí donaren la benvinguda a les Falleres Majors del 2018

Blanca López i Juan Martí donaren la benvinguda a les Falleres Majors del 2018
  MÉS FOTOS
  Blanca López i Juan Martí donaren la benvinguda a les Falleres Majors del 2018 - (foto 2)
  Blanca López i Juan Martí donaren la benvinguda a les Falleres Majors del 2018 - (foto 3)

  La presidenta de la Falla Màrtirs, Blanca López i el president de la Falla Plaça Prado, Juan Martí tingueren l'oportunitat de presentar a l'assemblea de la Federació de Falles a les Falleres Majors de Gandia, Nuria Llopis i Sara Sanvictor. Com és tradició, els presidents de les comissions a les quals pertanyen les màximes representants de les falles dirigissen unes paraules i l'altre atorga un regal. Però com a novetat, aquest any han estat els dos presidents els que han donat la benvinguda a les Falleres Majors de Gandia i els han explicat en què consisteix aquest òrgan faller.

  Juan Martí es dirigia a les Falleres Majors i afirmà: "Hui es presenteu davant dels 23 presidents de les falles, ells estaran a l'igual que la Federació de Falles al vostre costat cada instant. Esteu davant de les 69 persones que prenem decisions, dialoguem, discrepem i estudiem tots i cada un dels detalls que tenen a veure amb aquesta festa que tots volem. Ells, nosaltres fem possible la festa a la qual des de fa escassos dies representeu."

  La presidenta de la Falla Màrtirs explicava que Nuria és Fallera amb majuscules. "Xiqueta dolça i viva amb una personalitat especial. Estic segura que seras una digna representant de tots els xiquets i xiquetes de la nostra ciutat. La teua volguda falla Màrtirs gaudirà amb tu i et recolzarà en tot moment igual que la resta de les 22 comissions, ja que enguany tots els fallers i falleres tindran l'honor de coneixer-te.
  Obri bé els ulls, sent i viu cada moment... Eres la fallera major infantil de Gandia 2018" afirmà Blanca López.

  I per concloure, Juan Martí es dirigí a la màxima representant: "Sara, sé que conquistaras Gandia igual que vas conquistar la teua falla del Prado, que t'acompanyarà i festejarà el teu any, com no podia ser d'altra manera, com t'he dit més d'una ocasió em senc molt orgullós de tu com a president i com amic i sé que faràs que tots els ací presents i tots els que conegues al llarg de l'any es senten orgullosos de tu, la fallera major de Gandia any 2018, Sara Sanvictor Beneyto"

  Pujar