27 de setembre de 2020 27/9/20

La Biblioteca Central continua amb el nou cicle de conferències: Un passeig per la “Història de Gandia”

  La Biblioteca Central de Gandia anuncia la cinquena sessió del nou cicle de conferències Un passeig per la “Història de Gandia”, destinats a promoure la història, cultura i patrimoni de la ciutat. Les conferències, dividides en 8 temes diferents, es realitzaran amb una periodicitat mensual, un divendres al mes, i comptaran amb la col·laboració d’experts en cadascuna de les matèries escollides.

  En esta ocasió el tema serà “Evolució urbana de Gandia fins al segle XVI”, impartida per Vicent Olaso i Carles Miret.
   

  En ella, els autors ens parlaran de l’ evolució urbana de la nostra ciutat, des de l'alqueria musulmana original fins a les noves muralles de Francesc de Borja. Les successives transformacions dels seus elements constituents : Vila, Raval i Vilanova, fan de Gandia un centre urbà en contínua mutació. Del l'anàlisi d’aquestes qüestions sorgeixen atractives hipòtesis sobre la seua evolució urbana. 

   

  Toni Ordiñana, coordinador de les biblioteques, ha destacat: “L’objectiu d’aquestes xerrades és donar a conèixer la història i el patrimoni de Gandia” i convida a assistir-hi a qualsevol interessat en el tema.

  Pujar