elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

755 autònoms i microempreses de Gandia reben les ajudes econòmiques per a sobreviure al COVID-19

755 autònoms i microempreses de Gandia reben les ajudes econòmiques per a sobreviure al COVID-19
  • En la capital de la Safor s'han mobilitzat un total de 2,7 milions d'euros per a ajudar als sectors més danyats per les conseqüències de la pandèmia

L'Ajuntament de Gandia conclou hui el període de sol·licitud de la sisena remesa d'ajudes directes "Parèntesis" per a microempreses i autònoms afectats per la pandèmia del Coronavirus, dins del Pla Resistir de la Generalitat Valenciana.

Durant aquest període han sigut sol·licitades un total de 755 ajudes. De totes elles, cal destacar que dimarts passat ja hi havia 705 ajudes abonades als afectats per part del consistori.

Aquesta línia d'ajudes ha suposat la mobilització d'un total de 2,7 milions d'euros que han sigut aportats en un 62,5% per la Generalitat Valenciana, un 22,5% per la Diputació de València i un 15% per l'Ajuntament de Gandia.

El consistori gandià ha fet una aportació total de 400.000 euros, podent rebre cada autònom o microempresa un màxim de 4.000 euros segons les seues condicions i característiques.

Es tracta d'un manteniment per part de les administracions públiques per a pal·liar els efectes negatius que més han afectat les empreses durant els últims mesos de la pandèmia del COVID-19.

Pujar