Castellano

• L’atleta del CA Safor Teika despunta amb javelina. La prova es va celebrar dissabte a Valladolid

MÉS FOTOS
Alejandra Álvarez queda tercera amb la selecció valenciana en el Campionat d’Espanya per Federacions Juvenil - (foto 2)

L'atleta del Club d'Atletisme Safor Teika Alejandra Álvarez va competir amb la selecció valenciana en el Campionat d'Espanya per Federacions Autonòmiques Sub18 (Juvenil), que es va celebrar dissabte passat a Valladolid. En la prova la selecció valenciana va pujar al podi com a tercera, acabant per darrere de Catalunya, la vencedora, i a només cinc punts d'Andalusia, segona.

Alejandra Álvarez va ser novena en javelina amb un llançament de 30,79 metres, encara que la seua millor marca són 38.18 metres, que va fer la setmana anterior a l'autonòmic juvenil, i que li va valdre tant una medalla d'or com la mínima per al nacional, que es disputarà a Jerez la setmana que vé.

Álvarez, juvenil de segon any, forma part del grup que entrena en el velòdrom Lluís Puig de València amb José Miguel Barrios. És de l’Eliana i estudia 1r de Batxillerat. Es va iniciar en atletisme en categoria benjamí com a velocista, acumula diversos campionats d'Espanya cadet i per equips, i des de fa uns mesos ha despuntat especialment en javelina, fins i tot amb un artefacte superior al seu pes. També ha competit en el Campionat d'Espanya de Clubs amb el CA Safor Teika.