25 de setembre de 2020 25/9/20

AECC reconeix el treball de l'agrupació de Gandia per la seua solidaritat

AECC reconeix el treball de l'agrupació de Gandia per la seua solidaritat - (foto 1)

  Liduvina Gil, regidora delegada de Sanitat i Polítiques Saludables ha comparegut hui en roda de premsa al costat de Javier Llombart, subdirector d'AECC València i Maribel Codina, president de AECC Gandia, per informar que la Junta Associada de València d'AECC ha reconegut mitjançant un esment especial el treball de l'agrupació de AECC Gandia per incrementar la recaptació obtinguda per les diferents activitats que s'organitzen durant l'any en més de 23.000 € amb la qual cosa la campanya del 2015 es va saldar amb una aportació final de 40.580,75 €.

  Liduvina Gil, ha declarat que "no només volíem amb aquesta roda de premsa reconéixer el treball del col·lectiu gandià sinó felicitar la ciutadania per la seua col·laboració i implicació en totes i cadascuna de les activitats que s'organitzen. Amb aquests diners, AECC desenvolupa programes de prevenció i ajuda per a tots aquells que es veuen afectats per la malaltia".

  Per la seua banda, Javier Llombart va agrair en primer lloc la col·laboració i les facilitats que l'ajuntament aporta perquè l'agrupació local puga desenvolupar tots els seus esdeveniments solidaris. "La nostra organització que no té per objectiu recaptar diners sinó que obtenim fons per desenvolupar les nostres iniciatives".

  Llombart ha explicat que amb aquests fons s'utilitzen per a programes de prevenció i conscienciació, establir projectes de suport i acompanyament no només pels afectats pel càncer sinó als seus familiars i persones properes a més de promoure programes d'investigació. "En el cas de Gandia, hem aconseguit l'arribada d'una nova psicooncòloga en el departament d'Oncologia de l'Hospital de Gandia per donar suport als malalts". El subdirector d'AECC València ha explicat també que s'han creat cinc beques predoctorals d'investigadors que actualment treballen en projectes per combatre el càncer.

  Finalment, Maribel Codina ha anunciat que la delegació de Gandia ja està preparant una nova prova solidària el pròxim 22 d'octubre.

  Pujar