elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

100.000 euros tornaran a “vendre turísticament” Gandia gràcies a un conveni amb la Diputació

100.000 euros tornaran a “vendre turísticament” Gandia gràcies a un conveni amb la Diputació
  • En els pròxims dies se signarà definitivament el conveni per a ajudar a tots els esforços turístics de promoció extraordinària i despeses relacionades amb la pandèmia del COVID-19

L'Ajuntament de Gandia i la Diputació de València signaran en els pròxims dies un conveni mitjançant el qual la ciutat rebrà una ajuda econòmica de 100.000 euros destinada directament a “tornar a vendre-la turísticament”.

D'aquesta manera ho ha anunciat el Diputat Provincial de Turisme, Jordi Mayor, en la seua visita a Gandia al costat del Director General de Turisme de la Comunitat Valenciana, Herick Campos.

Mayor ha detallat que tant la Diputació com el consistori gandià estan ultimant el conveni per a signar-lo i aportar 100.000 euros que aniran destinats a ajudar a tots els esforços turístics de promoció extraordinària i despeses relacionades amb la pandèmia del COVID-19.

Mayor ha arribat a explicar que l'objectiu és “tornar a vendre turísticament la ciutat de Gandia”, ja que adquireix una importància rellevant quant a aquest sector.

Cal destacar que les conseqüències que ha generat la pandèmia del Coronavirus han sigut notables per al turisme, als hotelers, als responsables de l'oci nocturn, als hostalers i a tots aquells als quals el seu negoci o manera de vida girara entorn d'aquest motor econòmic.

El regidor de Turisme de Gandia, Vicent Mascarell, ha explicat a elperiodic.com la informació: “La Diputació de València i l'Ajuntament de Gandia estem treballant en un conveni de 100.00 euros destinat a ajudar a tots els esforços de promoció extraordinària i despeses relacionades amb la pandèmia del COVID-19”.

Mascarell afirma que “enguany hem fet un treball extraordinari per les circumstàncies i aquesta serà una ajuda que ens arribarà”.

Malgrat que el conveni encara no estiga definitivament signat, totes dues parts mantenen postures molt pròximes de manera pública i afirmen que “la idea és signar-lo en els pròxims dies i que tinga caràcter retroactiu per a pal·liar les despeses”.

Pujar