elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Forts vents i precipitacions disperses marquen el pronòstic del temps per al dimarts en la Comunitat Valenciana

Forts vents i precipitacions disperses marquen el pronòstic del temps per al dimarts en la Comunitat Valenciana
  • L'AEMET activa l'alerta groga i taronja a la regió per forts vents i temporal en algunes zones

L'Agència Estatal de Meteorologia (AEMET) pronostica un dia marcat pel vent i la variabilitat en l'estat del cel en la Comunitat Valenciana per al dimarts 27 de febrer. A l'interior del terç nord, s'espera cel nuvolós o cobert amb precipitacions que tendiran a remetre cap a la vesprada. En la resta de la regió, hi haurà intervals nuvolosos amb possibles precipitacions febles i disperses en àrees de l'interior durant el matí.

Quant a les temperatures, les mínimes experimentaran un lleuger descens, mentres que les màximes registraran un descens notable. Es preveuen gelades febles en punts de l'interior nord.

El vent serà un dels protagonistes del dia, sent moderat a fort del nord-oest. S'esperen ratxes molt fortes en la mitat nord de la regió i en zones d'Alacant.

A Alacant l'alerta groga estarà activa fins a les 5.00 hores de la matinada, a València romandrà tota la jornada, mentres que a la província de Castelló s'espera alerta groga per vent i temporal marítim fins a les 11.00 hores i després canviarà a alerta taronja.

Pujar