elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Les fortes tempestes obliguen a suspendre classes i marquen una jornada complicada a Alacant i València

Les fortes tempestes obliguen a suspendre classes i marquen una jornada complicada a Alacant i València
  • En algunes localitats del sud d'Alacant les tempestes s'han quedat estàtiques i està plovent molt fort, cosa que està causant grans problemes i obligant els bombers a intervenir-hi

Divendres està sent complicat a molts punts de la Comunitat Valenciana per les fortes pluges. Les tempestes estan escombrant el litoral de València i Alacant i en localitats com Xàbia s'han suspès les classes aquest divendres per l'alerta taronja. Cal destacar que els punts més complicats són a primera hora al sud d'Alacant, on la tempesta roman estàtica i amb intensitat molt forta, tal com ha detallat l'Agència Estatal de Meteorologia a la Comunitat Valenciana.

Punts com l'aeroport d'Alacant-Elx, que ha notificat tempestes molt fortes, la localitats de Dolores a Alacant on els bombers han hagut d'intervenir en alguns rescats i buidatges, o a Daimès (Elx), on la tempesta està molt estàtica, amb les conseqüències que això comporta.

“En aquestes situacions, la major adversitat es produeix quan les tempestes queden estàtiques en una zona, ja que acumulen gran quantitat de precipitació i, a més, se solen produir altres fenòmens com a baixa visibilitat i ratxes de vent”, acalara Aemet.

Pujar