elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano
OLA DE CALOR

Fins quan durarà l'onada de calor en la C. Valenciana?: L'AEMET posa data a la baixada de temperatures

Fins quan durarà l'onada de calor en la C. Valenciana?: L'AEMET posa data a la baixada de temperatures
  • Després d'un dijous infernal, s'espera que les màximes donen un lleuger respir en les pròximes jornades

La tercera onada de calor de l'estiu arribarà al seu punt àlgid aquest dijous, dia que es preveu com el més càlid de l'any en la Comunitat Valenciana amb màximes que podrien superar tots els rècords. Davant aquestes temperatures infernals són molts els que es pregunten quan començarà a baixar el termòmetre i ens donarà un xicotet respir.

Segons ha avançat l'Agència Estatal de Meteorologia, el divendres està previst un descens en les temperatures, encara que continuaran molt càlides, per damunt dels valors normals de meitat d'agost. Per al dissabte, continuarà el descens, especialment en les mínimes encara que també serà notable en les màximes.

Per a aquest 11 d'agost s'espera que el mercuri marque entre els 25 °C i 31 °C a Alacant, a Castelló estarà entre els 23 °C i 32 °C, mentre que a València, els termòmetres es mantindran entre els 24 °C i 31 °C.

El divendres, la massa d'aire càlida que està provocant aquesta onada de calor, continuarà retirant-se de la península cap al sud i a més, el vent en el Mediterrani rolará a component marítima, per la qual cosa començarem a notar que les temperatures baixen en les zones costaneres mediterrànies de manera notable, tal com han informat els experts de Meteored.

Pujar