elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Este dimecres seguixen les fortes ratxes de vent en la Comunitat Valenciana

Este dimecres seguixen les fortes ratxes de vent en la Comunitat Valenciana
  • Castelló i València en alerta per vents i temporal marítim

La Comunitat Valenciana preveu un dimecres variable, quant al temps, segons l'Agència Estatal de Meteorologia (AEMET), en una jornada en la qual s'espera la presència de ratxes molt fortes de vent del nord-oest en la mitat nord, encara que estes tendiran a disminuir cap a les últimes hores del dia.

Quant a la predicció del temps, s'anticipa predomini de cel poc nuvolós en general, amb possibles intervals nuvolosos en la mitat nord durant la primera part del dia. Les temperatures mínimes experimentaran un lleuger descens en la mitat sud de la regió, mentres que es mantindran sense canvis en la resta del territori. D'altra banda, s'espera un ascens en les temperatures màximes, sent més notable a l'interior que en el litoral. A més, es preveuen gelades febles en punts de l'interior nord.

Quant al vent, s'espera que siga moderat del nord-oest en la mitat nord, amb ràfegues ocasionalment fortes, les quals tendiran a remetre cap al final del dia. En la resta de la Comunitat Valenciana, es pronostica vent fluix provinent de components nord i oest, amb alguns intervals d'intensitat moderada.

De fet, Castelló i València estaran en alerta per vents i temporal marítim.

Pujar