elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Nou ferits ferits en cremar un edifici de 8 plantes en el centre d'Elx

Nou ferits ferits en cremar un edifici de 8 plantes en el centre d'Elx
  • La Policia i els Bombers van desallotjar l'edifici perquè les flames s'estaven propagant

MÉS FOTOS
Nou ferits ferits en cremar un edifici de 8 plantes en el centre d'Elx - (foto 2)

A les 09.30 del matí ha tingut lloc un incendi en el centre d'Elx, concretament en la Avinguda Porta d'Alacant, on nou persones han resultat ferides i han tingut que ser traslladades al hospital.

Segons ha pogut explicar el Consorci Provincial de Bombers d'Alacant, l'incendi va tindre lloc en una segona planta d'un edifici de 8 habitatges en el qual els veïns han hagut de ser desallotjats ja que les flames es van propagar per la façana i interior de l'edifici quedant quasi totes les plantes afectades.

Dins d'aquest pis es trobaven 4 persones les quals han eixit il·leses, encara que han necessitat atenció sanitària per la inhalació de fums. Durant la intervenció, que ha finalitzat a les 12.00, han resultat ferits 3 bombers per cremades diverses, un d'ells han cremades de segon grau.

Tot indica que l'incendi s'ha produït per culpa de mal funcionament d'un aparell elèctric. Les quatre dotacions de Policia Local, les tres de Bombers i les dues ambulàncies desplaçades fins al lloc han coordinat el dispositiu per a evacuar al bloc.

Per a aquesta intervenció s'han desplaçat 1 UMJ (unitat mane prefectura), 1 BUP (bomba urbana pesada), 1 AEA (autoescala), 1 sergent, 1 cap i 4 bombers del parc d'Elx.

Pujar